tag:blogger.com,1999:blog-1267166982174862346.post1468564007702093298..comments2023-11-13T01:17:24.412+08:00Comments on MakNgohSelamoh: Resepi : Sira Labu Asli Kampungmak_ngoh_selamohhttp://www.blogger.com/profile/05671450020581185574noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1267166982174862346.post-81368350125391802342010-09-29T16:01:38.967+08:002010-09-29T16:01:38.967+08:00oh ye ke? terima kasih berkongsi ilmu ni....mungki...oh ye ke? terima kasih berkongsi ilmu ni....mungkin ada tindak balas kimia kalau masuk garam time mendidih...hehe pandai2 je makngoh wat spekulasi :)mak_ngoh_selamohhttps://www.blogger.com/profile/05671450020581185574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1267166982174862346.post-88782173967014720502010-09-29T15:18:17.198+08:002010-09-29T15:18:17.198+08:00nampak sdap aja, saya nak bagi 1 ilmu yg baru saya...nampak sdap aja, saya nak bagi 1 ilmu yg baru saya dapat dari sorang doktor perubatan altenatif<br />kalau nak ngelak dari penyakit darah tinggi, jangan letakkan garam dalam masakan ketika tengah mendidih, letak kan garam ketika suhu tengah turun atau pun ketika sebelum mendidih.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1267166982174862346.post-71616636081323522062010-07-24T22:46:59.007+08:002010-07-24T22:46:59.007+08:00wah..sedapnyer..!!wah..sedapnyer..!!Anep™https://www.blogger.com/profile/10677085650133628954noreply@blogger.com