Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Selasa, 25 Jun 2019

Anda pakar? Tak bermakna anda tahu semua

Hari ini kecewa bertemu dengan doktor gigi yang agak terkenal.
Permintaan makngoh taknak ditunaikan, beri cadangan yg makngoh tak setuju pastu  dengan angkuh ayatnya"jangan guna kerusi saya untuk berfikir sbb sy ada ramai lagi patient di luar"

MasyaAllah. Tak apalah. Dah tak nak beri service awk. Sekarang klinik gigi banyak. Doktor gigi pun ramai je yang bagus.

Alhamdulillah. Pergi klinik gigi lain.
Elok je doktor tu buat. Selesa dan tak rasa ada tampalan.

Makngoh cuma nak buat tampalan gigi depan yang jarang tapi makngoh ada masalah deep bite. Nasib baik ada doktor yang nak tlg boleh  adjust supaya tampalan tak bergesel dgn gigi atas. Rupanya boleh je dan tak susah pun.

1 ulasan:

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!