Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Selasa, 11 Oktober 2011

Lama tak jenguk blog

Lama betul makngoh tak jenguk blog makngoh. Kalau tak silap dari 10 Ogos 2011,
makngoh tak jenguk blog.

Makngoh kena tahan di wad pada 10 Ogos tu sebab doktor cek ada premature contraction dengan
kadar  kontraksi 2 kali dalam 10 minit. Masa tu kandungan makngoh baru masuk 34 minggu.  Ditahan di wad 2 malam, kemudian suami makngoh datang jemput makngoh balik kampung. Kebetulan doktor bagi mc selama seminggu. 

16 Ogos 2011, makngoh bersalin walaupun due sebenar adalah 18 Septermber 2011. Awalnya baby lahir. 
Jadi, bila dah ibu ni memang tak sempat nak mengadap laptop. Malam ni, tiba-tiba teringat nak online dan cek nuffnang ada BE rupanya. 

Alamak, sayang betul dapat 3 BE tapi blog tak update. Tengoklah, duitnya pun ciput-ciput je la. Hm... 
p/s : tolong-tolong la klik iklan nuff kalau korang ternampak yer!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!