Sudut Test Mouse Kiri

~mereka yang sudi~

Tinggalkan pesanan anda di sini

Ahad, 4 Mac 2012

U-Queen makngoh dah sampai

Alhamdulillah, barang yang makngoh pesan dah sampai pun pagi Khamis lepas. Minuman kesihatan wanita U-Queen. Sebelum order produk ni, makngoh selalu survey dan baca komen-komen orang yang telah mencubanya. Macam boleh percaya, jadi makngoh pun nak try juga. Bukan ada apa-apa masalah pada tubuh sekarang ni, tetapi nak dapatkan tubuh yang lagi sihat, cergas dalam dan luar.

Harga yang makngoh dapat ni antara yang termurah lah iaitu RM76 + RM4 (kos penghantaran) = RM 80 sahaja. Makngoh beli di laman web Qaseh Beuty Online. 

Antara kelebihan dan kebaikan U-Queen adalah -:
JADIKAN TUBUH BADAN ANDA SIHAT LEBIH MENAWAN! 
Hasil yang boleh dilihat dengan mata sendiri dalam masa 14 hari sahaja!
  1. Membekalkan tenaga luaran dan dalaman.
  2. Mengatasi masalah keputihan dan sengugut
  3. Membantu menguat dan merapatkan otot vagina
  4. Mengatasi masalah faraj longgar dan berair
  5. Membantu mengencang payudara
  6. Membantu mengangkat punggung
  7. Menaikkan seri pada wajah dan awet muda
  8. Membantu mengeratkan hubungan suami isteri
  9. Membantu mencerahkan kulit dari dalam
- Mahukan kedah yang berkesan, cepat dan selamat.
- Inginkan bentuk badan Kembali Muda.
- Memikat kembali suami tercinta.
- Kelihatan mengancam untuk suami anda.

Dengan U-Queen, anda pasti dapat melihat perubahan diri anda dan dapat memikat dan menambat hati suami anda. Anda juga dapat melihat reaksi orang lain terhadap bentuk tubuh badan anda, terutama suami anda. Hubungan mesra antara anda dengan suami anda akan menjadi lebih bermakna dengan U-Queen.


Malahan tanpa anda sedari ia sedikit sebanyak mempengaruhi segala aspek kehidupan anda

TUNGGU!....BUKAN ITU SAHAJA….Masih ada lagi kelebihan U-Queen.
  1. - Membantu melewatkan menopause
  2. - Membantu mengatasi masalah berat badan
  3. - Membantu mengecutkan fibroid, cysts dan endometriosis
  4. - Membantu melancar / membersih darah serta peranakan.
  5. - Membantu membuang toksin, lemak dan angin dari dalam badan.SATU KOTAK

Beria makngoh cerita tapi sebenarnya makngoh belum pun try minum. InsyaALLAH, sebelum tidur kejab lagi makngoh nak cuba pek pertama U-Queen, anda bila lagi?


Nanti makngoh update kelainan dan perubahan pada diri ini (jika ada ye) 

3 ulasan:

  1. Assalamualaikum.
    Semoga mak ngoh terus sihat dengan suplimen terbaharu ini. Kesihatan kena jaga dan usahakan, agar segala urusan seharian dapat terus dijayakan.

    TQ

    BalasPadam
  2. mak ngoh,mcm mana,ada perubahan x bl gune u queen?

    BalasPadam
  3. Mak ngoh, ada perubahan pada masalah keputihan dan payudara makin besar tak?

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

Labels

~Komen Terbaru~

Get Recent Comments Widget