Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Khamis, 29 April 2010

Kelate VS Pahang 8 Mei 2010


Hehehehehehe, ketawa bdekah- dekah luh... dulu mak ngoh nih, tak minat sangat bola sepak tp bila kelate mula up nih, mak ngoh jadi suka lak plak tengok2 dan mengikuti perkembangan bola sepak negara kita nih. tapi yang dalam negara nih jer,,,bola sepak luar negara, MU, Arsenal dan lain-lain tu, mak ngoh tak amik pusing pun.
Jadi ....yang mak ngoh nak bebel nih...bukan pasal team bola sepak kelate tapi pasal penyokong bola sepak kelate yang memang sangat2 bersemangat dan bersungguh2 menyokong pasukan Red Warriors. Mak ngoh pun bersemangat gak, tengok tu paling atas blog, logo Red Warrior lagi tu..ahaksss.
memberi dorongan dan sokongan kepada team kegemaran kita, memanglah sangat bagus,. namun yang menyedihkan bila ada penyokong kelate yang sangat sangat pendek akal telah membuat insiden memalukan dalam Liga Malaysia last year...hancur luluh hati mak ngoh nih bila tau insiden tu...aiseh. ada ker patut main bakar2 kasi rosak stadium plak tu. merosakkan nama negeri kelate jer di mata Malaysia nih. tapi mak ngoh dengar cite, budak yang bakar2 tu ditampar oleh penyokong-penyokong kelate yang lain. betul ke tak xtau lah. tapi yang konfom, budak2 tu mmg ada ditangkap polis. cerita lepas ditangkap tu, itupun mak ngoh tak tau gak...
2010 nampaknya belum ada lagi insiden memalukan yang dilakukan oleh penyokong kelate namun nampak gayanya awal2 tahun nih, team kelate bermain secara berseri-seri. namun semenjak 2 menjak 2 3 game baru- baru nih, team kelate menang 3 gol...3 gol......3 gol.... bagus lah tu...syukur..
JADI??? Adakah 3 gol itu akan terus diperolehi oleh team kelate? tak kisah lah baper gol, janji menang,,, itulah harapan mak ngoh dan penyokong kelate yang lain . kalau mak ngoh nih lelaki dan masih muda, dah lama mak ngoh join team bola sepak kelate nih..ahaksss tapi mak ngoh dah tua dan bukan lelaki.
kepada sape2 yang berminat nak pegi tengok kelate VS pahang 8mei2010 nih, bolehlah tengok gambar paling atas post nih...baca sendiri lah yer :) ... pastu kalau ada yang tau rombongan kapal terbang ke stadium pahang tu gitau la yer...sebab tempat mak ngoh nih jauh, xkan sapai dengan bas...
Anyway......gudluck Red Warriors yang sekarang bjersi putih...putih itu kesucian.bukan keserian yer...huhuhuhu. untuk mereka yang berminat nak join Kelab Penyokong Bola Kelate Facebook...search carilah Kelab Penyokong Siber Bola Sepak Kelantan. Boleh jugak bjalan-jalan ke url http://www.kelate.net/ . Akhir kata GOMO KELATE GOMO....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!