Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Ahad, 16 Ogos 2015

Senarai produk Klinik & Pusat Kecantikan Dr.K - Pakar Kosmetik

Senarai ini sebagai simpanan untuk rujukan makngoh. Kalau ada yang nak cuci mata pun boleh. 
Kalau ada yang baru tahu kewujudan produk-produk ini melalui blog makngoh pun bagus juga. Makngoh hanyar sekadar berkongsi tanpa sebarang keuntungan yer. Kebanyakkan kita...walaupun zaman IT dan serba maju ni masih tidak tahu tempat yang selamat, sesuai, murah dan berbaloi untuk rawatan wajah dan kulit. 

Selain produk ini, Klinik DR K juga menawatkan rawatan laser FREE (macam-macam jenis laser), rawatan PRP, dermaroller, buang tahi lalat, mancung hidung, V shape dan lain-lain lagi.




















Anda mempunyai masalah kulit???

Selalu gatal-gatal dan berkudis???

Ini jalan penyelesaiannya..hanya #rm100 sahaja untuk 1 set ini..kebiasaannya bila habis 1 set ini in sya Allah selesaii masalah anda





Bagi yang ada masalah kulit yang terlalu kusam,berminyak,terlalu kering dan tona kulit yang tidak sekata. ..ini kerana filler cream akan membuang sel kulit anda yg telah mati dan merawat serta membekalkan vitamin yang diperlukan oleh kulit anda agar kulit anda sentiasa segar dan awet muda tanpa sebarang masalah..





Produk Dr.K yang paling viral sekarang pembeliannya melalui on9...pil #pemerah #bibir...RM2 sahaja sebiji..untuk kesan optimum makan 4biji sehari..boleh dipos ke seluruh Malaysia




Vitamin Putih Kulit - Rm50 Sejarum

-putih kulit
-jerawat
-resdung
-alergic
-kulit berminyak
-kulit kusam
-ketatkan miss V
-tegangkan payudara





Krim Jerawat Dr.K - Rm100

Sapu jer kat muka..jerawat yang ada akan kecut dan jerawat baru xnak naik lagi..krim yang paling awesome..xmelekit.





Skin Uv Cream & Face Moisturizer Dr.K

Rm100

-mengekalkan kelembapan kulit
-mencegah mslh jeragat
-mengawal mslh kulit kering
-merawat masalah kulit kusam & kasar
-melembutkan kulit
-melindungi kulit drp sunburn
-tidak berminyak @ melekit
-sesuai dipakai bersama make up @ tanpa make up





Beauty Spray Dr.K - Rm100

-mencegah drp jeragat
-melembutkan kulit
-memutihkan kulit
-mengelak drp kulit kering
-membekalkan vitamin kpd kulit
-awet muda
-melambatkan proses penuaan
-glowing
-shining



Sabun Halia Dr.K

Rm30 Sahaja!!!

-jerawat
-putih kulit
-glowing
-memudarkan parut
-alergic
-gatal2x
-kulit kusam
-kulit berminyak






PUTIH GLOWING DALAM MASA SEMINGGU???

Ini supplemennya..pil putihkan kulit Dr.K rm2 sebiji..utk kesan terbaik Dr.K suggestkan mkn 4biji sehari..bebas nak beli berapa biji..kos poslaju hanya rm10 utk ke seluruh Malaysia.



Set Diet yang paling laris di Klinik Dr.K dan semakin viral pembeliannya melalui on9 kerana kesannya yg amat menakjubkan..hanya makan sekali sehari sahaja selepas sarapan pagi..xda pantang larang..boleh makan seperti biasa sahaja..tetapi blh menghilangkan berat anda 2-6kg seminggu..hanya dgn harga rm140 sahaja.


5 ulasan:

  1. Makngoh, bilo laser free dr.k? Hehe.. Alah mano klinik dr k ni?. Ajat nokg tgk skli.

    BalasPadam
  2. Makngoh, bilo laser free dr.k? Hehe.. Alah mano klinik dr k ni?. Ajat nokg tgk skli.

    BalasPadam
  3. Kalu untk putih jadi dop? Brapa kali bru putih sepo ?

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!