Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Isnin, 7 Mac 2011

Alhamdulillah : Pendapatan Terumpuk yang ketiga

Tadi, sambil baring-baring makngoh blogwalking ke blog si adik yang comel ni http://erinzezryana.blogspot.com/ 

dalam blognya, dia bercerita yang dia dapat BE. Membaca ceritanya tentang nuffnang, maka makngoh tergerak hati nak cek earning nuffnang makngoh yang slow-slow jer.

Alhamdulillah, tak sedar pun sejak bila dapat BE Digi Super Reload. Tengok-tengok ada duit RM2... hehe. Tak selindung tanpa malu, makngoh tunjuk ler RM 2.

Tak sangka juga makngoh bulan ni dapat BE sebab makngoh sekarang tak begitu aktif update blog. Sibuk dan sentiasa penat sampaikan hilang mood nak menulis dan merepek di blog. Lagipun status nuffnang makngoh berubah dari glitterati kepada ahli biasa bulan lepas. Semuanya gara-gara sebab makngoh tercopy paste iklan di suratkhabar ke dalam blog. Apabila sedar status dah tukar, jadi makngoh delete entri yang menayangkan iklan tersebut. Tak sangka pula dengan cepat, nuffnang tukar kembali status kepada glitterati dan bagi BE.

Bila tengok ada galakkan dari nuffnang ni, maka  makngoh berkobar-kobar kembali nak bergiat secara aktif merepek di alam maya.
Terima kasih nuffnang. Syukur, alhamdulillah!

1 ulasan:

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!