Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Isnin, 26 Julai 2010

Apakah ini?

Well, mak ngoh kan orang tua yang baru belajar main blog...ERK!
Jadi mak ngoh tak pasti, tak tahu, tak yakin, tak mahir dan semua jenis tak tentang benda di bawah ini?
Apakah?
sebab setiap hari mereka-mereka ini datang promote website yang sama. Nama orang jer lain-lain.
Apakah?



Sekian....

5 ulasan:

  1. span!eh bukan.spam!hehe~

    BalasPadam
  2. ohohoho spambob versi triangle pan...alahai, nape blog org lain mcm xde pun :(

    BalasPadam
  3. mak ngah! g masuk ke laman shoutmix mak ngoh, then tekan ban untuk message tu.. hiw to say eh.. susah nak xplain snie.. try search kat google cmner nak elak spam kat blog. mst ada

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

Labels

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!