Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Ahad, 7 November 2010

Facebook TM Syoknya bola diserang indon | Admin TM Syoknya Bola hidup lagi ke?

Macam dah seminggu facebook (lebih minggu kut) facebook TM Syoknya Bola diserang oleh mat dan minah indon yang mengutuk dan menghina negara
dan pemimpin kita.



Yang makngoh geram, admin boleh lagi berdiam diri tanpa
bertindak seolah-olah gembira page nya dan negara kita dicaci indon.
Sebab tu makngoh tanya hidup lagi ke admin tu?

Wahai admin, ubahlah setting page TM Syoknya Bola tu,
mark spam mana yang patut dan post wall tu biarlah admin jer yang berkuasa.

Kalau dah malas sangat nak jaga page tu,
tutup jer lah page tu.

Memalukan page Malaysia tetapi digunakan oleh indon
untuk mencaci dan menghina.
Kalau makngoh berkuasa, dengan adminnya
 sekali makngoh kasi masuk lokap.

Bersengkonkol!

2 ulasan:

  1. diorang ni pantang je ada ruang...terus je masuk, mencaci, memaki...adei..

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

Labels

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!