Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Ahad, 21 November 2010

Sibuk buat SKT, hilang mood tak berblog

Hari persekolahan dah tamat tapi makngoh belum boleh balik semenanjung lagi sebab ada beberapa kerja lagi yang belum settle.

Dua tiga hari ini makngoh sibuk menyiapkan SKT (sasaran kerja tahunan). Malam tadi, SKT dah siap tetapi justifikasi tugas belum lagi dibuat. Bangun pagi tadi, mengadap laptop tapi asyik main facebook dan tengok tv jer. Tak terbuat juga justifikasi.

Ekeke. Yang penting, esok atau lusa, SKT dan justifikasi tugas perlu siap dan dihantar kepada PK 1.

Sandakan hujan dan mendung je hari ni menyebabkan makngoh pun tiada mood rajin la. Mood malas je ni.


Kalau anda perasan, blog ni pun makngoh jarang-jarang update dah sekarang ni. Update sekali sehari dan kadang-kadang sehari pun tak update.

Hai, mood oh mood hilang sudah dibawa angin Laut China Selatan hingga ke Gunung Kinabalu.

1 ulasan:

  1. comel betul kucing neyh



    btw...

    do folow me yea?

    http://owlkieranaa.blogspot.com/

    tq~

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!