Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Rabu, 1 September 2010

Alhamdulillah, perjalanan dimudahkan

Hehe...semalam bukan main lagi say bye-bye and sorry-sorry sebab nak balik kampung. Sebab entri semalam tu makngoh tak pasti nak bawa balik laptop ke tidak. Tapi pagi semalam, packing di saat akhir makngoh ambil je la laptop letak dalam beg sandang. Seperti pesanan Amir Aizzat, laptop mesti selalu di sisi. Ekeke...

Syukur perjalanan makngoh dari Sandakan ke KB tiada masalah. Biasanya ada yang delay terutamanya flight KL-KB tapi semalam berjalan lancar. Sandakan-KL flight awal 15 minit dan KL-KB pun flight awal 15 minit juga. Berkat bulan Ramadhan. Alhamdulillah.

Malam ni, malam mula-mula di kampung jadi tak mengantuk dan tak boleh tidur pula. Jadi makngoh online tengok blog sekejab.

Ada ke yang belum tidur juga? Zairie Dinzly macam baru post new entry last a few minutes ago.

2 ulasan:

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!