Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Sabtu, 26 Jun 2010

Jom listkan url blog korang lam blog mak ngoh


Salam semua...salam maghrib untuk orang semenanjung dan salam isyak untuk orang Sabah.

Mak ngoh nak bagitau yang makngoh baru je membuka satu ruang untuk you all listkan url blog you kat top page blog mak ngoh.

All maklumlah, blog mak ngoh sekarang nih dah takder header picture pun :(
So sad...Ada ker blogger nak bagi sedekah header untuk makngoh?

Disebabkan makngoh rasa mcm kosong jer kat atas tu dan kebetulan mak ngoh jalan2 blog MIA LIANA, jadi mak ngoh pun terfikirlah nak tiru ala-ala blog dia.... Mintak halal yer Puan Mia. Ambil dulu baru minta...Sorry bos...
Erk....sambil-sambil tu jangan lupa follow yer...tu pun kalau korang sudi..
So....who wanna be the first blogger in my list?

6 ulasan:

  1. uikkkk heheheh segannya... siap letak pic blog mia lagi...

    ala takpe... tak kisah punya.... ramai blogger buat untuk senang datang blog kengkawan...

    BalasPadam
  2. oloh mok ngoh selamoh weiii laaa ehhehehe. ok polo demo goksss...

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!