Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Isnin, 28 Jun 2010

Kenali Kotak Pensil Mak Ngoh Yang Besar Gedabak

Salam and hai semua. Petang-petang nih, mak ngoh nak share dengan korang pensel case mak ngoh limited edition. Ewah....

Kat bawah nih,,, kotak pensil pertama yang mak ngoh guna sejak dinobatkan jadi cikgu...huk huk huk....Dibeli pada tahun 2007 dan kotak hitam ini telah tamat tempoh perkhidmatannya pada bulan 4 2010 dek kerana kedua-dua zipnya telah rosak.


Haha...memang lah kotak hitam kat atas bukan kotak pensil sebenarnya. Kotak make up tapi mak ngoh peduli apa...Janji besarrrrr dan muat barang-barang tulis mak ngoh. Yang penting....ada cermin lagi tu. Boleh bercermin dalam kelas tanpa perlu buka bedak.. Leh cover line. Harga = RM 4.50 sahaja tunaiiiii.... Murah jer...

Setelah kotak hitam di atas rosak, mak ngoh pun pusing-pusing lah bandar mencari penganti kotak hitam tu. Dengan syarat kotak pensil mestilah BESAR Tapi ... tak jumpa sampai sudah..So sad eh.

Akhirnya, setelah hari hampir gelap...huhu mak ngoh pun TERbeli lah benda alah di bawah nih


Hahaha... kah kah.... jeng jeng inilah pensil case mak ngoh yang digunakan sekarang. Merah you. Love lagi tu. Dah la tu bukan pensil case pun. Handbag. Walaupun mak ngoh tak suka merah tapi beli je lah. Malas dah nak cari tempat lain. Harga dia = RM 7.50 jerr... murah jer. Yang pasti benda merah tu takkan jadi handbag tapi jadi kotak barang tulis mak ngoh.



Jadi..sekarang nih mak ngoh membawa 2 handbag bila ke kelas. Satu handbag isi barang peribadi dan satu handbag (yang bukan handbag) digunakan mengisi pen, pensil, pembaris, pemadam, liquid paper, macam2 jenis tape, staple dan banyak lagi...

Yang pasti, kedua-dua kotak pensil mak ngoh tak menepati ciri-ciri sebuah kotak pensil pun.
Janji leh campak macam-macam dalam tu.... wink wink
Sekian terima kasih.
Karangan budak darjah 1 ker kat atas tu?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!