Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Khamis, 14 Oktober 2010

Irwan Carjunk >Pengakuan penyokong Selangor ekoran kematian penyokong Kelantan

Makngoh ulang taip status facebook penyokong Selangor tersebut.

Irwan Carjunk padan muka kau bdk2 klantan..mmg ptut p0n kau mti.. org tgok bola..kau tau nk begduh..tp yg aku kesal sgt..pyokkong slangor xbg pluang..ape2 pon klantan mmg sengal..



Makngoh tak mahu cakap banyak. Tapi anda nilailah sendiri.


Teringat pula kepada Rafiqin Darwisy yang gembira dengan kematian Din Beramboi
Tetapi...insan yang meninggal semalam, bukan artis terkenal.
Hanya seorang penyokong pasukan bola sepak Kelantan.
Jadi, ada segelintir insan yang berani bergembira di atas kematiannya.
Bergembiralah anda selagi anda bernyawa.

TAHNIAH ORANG SELANGOR YANG TERLIBAT.



AL-FATIHAH KEPADA ARWAH CHE KARMA

15 ulasan:

  1. Astaghfirullahalazim..saya sebagai org selangor turut terkena tempiasnya..apa yg dah berlaku ni..mana semangat kesukanan..yg penyokong selangor kenapa pukul org..

    mcm mana org nak sokong bola sepak tempatan kalau mcm ni..hal kat padang biar habis kat padang..

    BalasPadam
  2. takziah..

    demo nie reti kecek jah.. klu bab klate gak,mulolah bunyi..tgk r media pahni..xabis2..

    ado hok mati sesak nafah..

    ado hok mati keno 'te' nga oghe.

    org jung katok puok slangor..hok keno sek kito..huhu..

    budok nie tauk sungai la..x ngaji skoloh.

    BalasPadam
  3. ore copy entry ini ya.. thanks.. naik daroh nie. huh

    BalasPadam
  4. sila copy...memang digalakkan.

    amir : nok wat guano...doh mmg nasib negeri kito :/

    tengkorakemas : makngoh masih percaya, ramai lagi orang selangor yang baik-baik. kami ore kelate pun bkn semua baik dan bukan semua jahat:)...satu malaysia

    BalasPadam
  5. hilang semangat 1malaysia kalau gini~

    orang semangat sukan, depa semangat 'ego' plak~

    BalasPadam
  6. oh! sy org selangor, tapi bila org selangor sendiri buat mcm ni, rasa diri org2 yg memukul tu bodoh SANGAT! hanya sebab yg remeh! ahhhh~!! geramnyeeee~~!!

    BalasPadam
  7. A'kum Makngoh... Saya Penyokong Fanatik SeLangor... Sebenarnya tak bagus La bergaduh-gaduh sampai mati-mati ni... Tapi, kaLau dah datang Langgar tempat orang, memang orang marah... Saya rasa kaLau SeLangor Soccer Fan CLub datang bertandang ke tempat orang, kami senyap jer & jaga etika masing2... Tak pernah pun nak Langgar atau biadab di tempat orang... bukan saya nak saLahkan orang KeLantan... Saya tahu, orang KeLantan ramai yang baik-baik & Lemah Lembut terutamanya gadis-gadis nya... wakakakakakkk... maaf yer Makngoh... WassaLam...

    BalasPadam
  8. ala "budak" dalam FB cakap besar ....

    BalasPadam
  9. usheran : nampaknya anda tersalah faham entri makngoh ni. Makngoh tak persoalkan isu bergaduh atau sebab-sebab bergaduh.
    yang makngoh persoalkan....

    KEGEMBIRAAN IRWAN CARJUCK DI ATAS KEMATIAN PENYOKONG KELANTAN.

    p/s : adakah hukuman langgar dan biadab itu mesti MATI?

    mungkin makngoh akan buat entri mengenai pergaduhan di stadium... :) jgn lupa komen

    BalasPadam
  10. jangan lupa...cakap besar dalam FB pun boleh menjadi kes polis :) sila belek kembali suratkhabar lama.

    BalasPadam
  11. alah dalam fb dia dah tukar smua la..gmbar..comment ni pon dah delete..kahkahkah

    BalasPadam
  12. Salam..Rasanye org malaysia ni xbodoh lg kot tapi xtau la kot ada yg wat wat bodoh.. media atau FAM nak backup selangor tp kalau kita tgk video yg disiarkan terang2 menunjukkan fan selangor yg dok baling2 ke arah fan kelantan.Fru pun tgk je.. sedangkan fan kelantan xbleh kuar sbb ada pagar.. mmg apa yg jadi ni slh cuma yg dikesalkan knp tidak diceritakan bnda yg betul..lagi terang lagi bersuluh apa yg jadi.. Lu pikir la sendiri...

    BalasPadam
  13. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!