Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Jumaat, 8 Oktober 2010

Abih ler cikgu yang buat keje nih!

Video ini makngoh dapat dari facebook. Rasanya diupload oleh pelajar yang merekod kawan-kawannya didenda dek kerana gagal @ tidak lulus ADDMath.

Apa yang perlu dititikberatkan, agar kejadian macam ni tak berulang -:

a) guru tak boleh denda pelajar macam ni! Guru disiplin dan guru berpengalaman tentu tahu di mana silapnya denda ini. (Huraian denda makngoh malas taip sebab takut orang salahgunakan). Denda pelajar di tempat panas pun dah dikira SALAH!

b) pelajar tak boleh bawa tepon ke sekolah dan rekod video macam ni untuk disebarkan di facebook. Tengok, makngoh dah sebarkan dalam blog pulak dah! Ker memang dah tersebar luas pun??? Makngoh jer yang ketinggalan zaman?

c) Kalau dapat oleh pihak yang anti-pendidikan negara, sah-sah dah menggunakan video ini digunakan untuk mengggghentam guru, hentam PPD, hentam JPN, hentam KPM, hentam menteri pelajaran dan hentam driver di kementerian (ERK!)

video

p/s : nasib ler cikgu!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!