Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Ahad, 9 Mei 2010

Lepas Curi Pulangkan Balik Dan Minta Maaf

ekeke ekekeke....before this mak ngoh ada terbaca kisah kereta perdana V6 milik Ketua Polis Selangor yang dicuri... tapi mak ngoh baca sepintas lalu tanpa apa2 perasaan di dalam hati. cuma mak ngoh terfikir, hebat tol pencuri tu, berani mencuri kereta Ketua Polis lagi tu.

tetapi ari nih, opocotttt....... kereta itu dipulangkan. haha..rupanya pencuri tu penakut rupanya. Kereta tu ditinggalkan di tepi jalan Prima Damansara. isk isk isk.. Tengok tu..nak pulangkan pun main tinggal-tinggal tepi jalan jer. Nape tak pegi umah Ketua Polis tu, cakap elok...minta maaf bersalam-salaman dan bermaaf-maafan.. ahaksss

di dapati tiada barang yang hilang dan ada sekeping nota ditinggalkan " Sorry PDRM, tersilap sapu" hahahaaha...

Mesti, pencuri yang baru belajar mencuri tu. Kalau dah pro, tentu dorang tak heran kereta sape pun. Apa pun, tindakan pencuri yang memulangkan balik kereta tu menunjukkan polis bertaring dan itulah yang mereka takutkan. Baguslah.

Tetapi berapa buah jer kereta yang dicuri dapat ditemui kembali dan rasa-rasanya mak ngoh, V6 Ketua Polis ni jer satu-satunya kereta yang dipulangkan bersama nota minta maaf. Paling-paling kereta orang lain ,...lepas amik sparepart, body masuk sungai dan jadi besi buruk jer

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!