Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Jumaat, 14 Mei 2010

berdebar jantung tengok piala thomas

mak ngoh sebenarnya tak ada peduli sangat dengan badminton tp kecik-kecik dulu mmg suka tengok. maklumlah takde siaran lain nak tengok. dulu-dulu mana der astro. Ada tv 1, tv2 and tv3 jerrr... time kecik dulu kalau tengok pun, tengok sambil belajar kira-kira mata yang pemain dapat. pastu duk pk macamana mata-mata2 ditukar secara automatic di skrin tv. alahai..zaman kanak2 ku...

petang tadi..boring2 mak ngoh on tv 1 tertengok la chong wei n lin dan duk ready2 nak main. pastu tertengoklah dorang main. Adoi...berdebar sungguh tengok game dorang nih. Sebab chong wei banyak tertinggal mata dengan lin dan.

Apa pun, mak ngoh off tv time game dorang 20-17 set 1. Lin dan di depan chong wei. Apa2 pun, kalah menang adat bertanding. Sape menang sape kalah....takder efek mak ngoh pun. Ahaksss..
Tapi sebagai rakyat malaysia, terasalah jugak kerugian kalaulah kalah.

Reflection : Lama tol tak main badminton secara serius. Ahaksss

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!