Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Isnin, 17 Mei 2010

Soalan Pertengahan Tahun 2010

Memandangkan sekarang nih musim2 exam mid sem, mungkin ada cikgu yang belum lagi buat soalan mid sem tuk paper masing-masing. Jadi Mak ngoh nak berkongsilah soalan2 mid sem sekolah mak ngoh yang mak ngoh sendiri buat. Tapi tak banyak coz mak ngoh cuma ajar 2 subjek jer.

Fizik Kertas 1, Kertas 2 dan Kertas 3 Tingkatan 4
> Dari Bab 1 Introduction to Physics sampai Bab 2 Force and Motion topik Work and Energy
> Soalan Bahasa Inggeris sahaja. Bukan dwibahasa sebab kena jimat kertas.
> Level soalan medium dekat2 senang jer
> skema jawapan tiada. Tapi cikgu2 boleh cari sendiri cari jawapannya. Kacang jer. Ada di buku teks dan buku rujukan.

Matematik Kertas 2 Tingkatan 4
> Dari bab 1 hingga bab 5 sahaja.
> tak ikut format SPM tapi ada 2 section gak.
> Soalan Bahasa Inggeris sahaja.
> Level soalan medium dekat2 susah skit.
> Skema jawapan tiada. Tapi cikgu2 boleh kira sendirilah cari jawapannya. Kacang jer tu .


Matematik Kertas 2 Tingkatan 5 Set 1
> Ikut format SPM
> tetapi bab Earth as Sphere n Plan and Elevation digantikan dengan graph of function dan statistics II sbb budak lom belajar 2 bab tu.
> soalan dwibahasa
> skema jawapan tiada. Tapi cikgu2 boleh kira sendirilah cari jawapannya. Kacang jer tu .

Matematik Kertas 2 Tingkatan 5 Set 1
> Ikut format SPM
> sesuai digunakan tuk soalan trial SPM.
> dari basic skills sampailah bab plan dan elevation.
> Soalan Dwi bahasa
> skema jawapan disediakan. Siap dengan cara pemarkahan lagi tu.

Sapa2 yang nak soalan-soalan nih, leh lah tinggalkan komen di bawah dengan alamat emel atau pun emel terus mak ngoh mak_ngoh_selamoh@yahoo.com tetapi kalau emel tu lambat la skit sbb mak ngoh malas nak buka emel. :) Kalau tinggal lam komen, insyaallah phantaran 24 jam via email, kalau tiada aral melintang.

Tiada ulasan:

Catat Komen

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!