Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Isnin, 19 Julai 2010

Dua Blog Award dari Ummi Hannie



Wah....terima kasih kepada Puan Ummie Hannie yang mengANUGERAHkan mak ngoh


~~***INTERESTING BLOG AWARD***~~


menarik ker blog nih?


Bagi mak ngoh, blog ni ditulis mengikut mood, hati dan perasaan mak ngoh :)

Kadang-kadang mak ngoh rasa tulisan mak ngoh....sekadar tulisan syok sendiri jek.

Tapi syukur, ada gak orang yang membaca tulisan syok sendiri mak ngoh :)

Terima kasih

okies....dah dapat AWARD, jadi nak kongsi-kongsi dengan blogger yang lain.

Tapi, disebabkan mak ngoh sedikit kedekut, mak ngoh cuma nak kongsi dengan 10 orang jer.

iaitu penama-penama di bawah...


5) Ummi
8) Zairie
***............................................***..........................................***


Okies... ini pulak, award kedua dari Ummi Hannie.

Kembang idum mak ngoh boleh AWARD TOP BLOGGER

yang pasti, rasanya blog mak ngoh belum layak lagi nih

tahun 2020 kut baru layak selaras dengan Wawasan 2020

eke keke eke ekeke

Disebabkan ini adalah Award Top Blogger....diulang taip Top Blogger

lagilah mak ngoh kedekut nak share... wink wink...

jadi, mak ngoh kasi 5 orang jer lah

iaitu...

1) Mia Liana

2) Dauspozi

3) Cikgu Farha

4) Amir Izzat

5) Kaizen Shinobi

Okies, itu saja...

terima kasih pada yang memberi award dan paling penting,

terima kasih kerana menjenguk blog yang usang ini

Peraturan - :

Mereka-mereka yang dapat AWARD ni,

sila listkan 5 sikap anda dalam penulisan blog :)

Sikap mak ngoh dalam penulisan blog -:

1) mak ngoh menulis ikut perasaan jer (memang tak profesional pun)

2) kadang-kadang guna ayat lazer dan cakap lepas jer

3) kalau bab artis dan bab politik, mak ngoh amik sikap berhati-hati...(takut kang kena saman)

4) suka cerita pasal pendidikan dan perangai budak-budak sekolah :)

5) blog bukan di hati mak ngoh...berblog apabila ada masa free je tapi bukan bermakna mak ngoh bersikap acuh tak acuh dalam blog nih.

*kedekut masa sebenarnya sebab duk wat keje sekolah di rumah:)

7 ulasan:

  1. salam terima kasih mak ngoh..=) nice blog, sy suka..=)

    BalasPadam
  2. yosh! tengs a lot for the award! hehehe

    haa... link kat shout tuh broken, makngoh letak mak_ngoh_selamoh, hehe nasib baik ingat link yang betul... ahaks~

    BalasPadam
  3. semestinya kaizen ingat link mak ngoh :)
    masa mak ngoh mula2 join GB dulu pun, kaizen orang ptama yang gitau pasal link broken:)
    tq beri much

    BalasPadam
  4. ha,makngoh timo kasih banyok..hehe

    BalasPadam
  5. tima kasih la makngoh selamoh sbb kongsi award ngan ummi..rasa terharu la plak...mana taknya..ya lah ummi ni kan blogger baru lagi..dah dpt penghargaan dr mak ngoh selamoh.tq tak terhingga lah ye...

    BalasPadam
  6. ummi~ ibarat kata pepatah mat saleh > same-same

    BalasPadam
  7. terima kasih makngoh selamoh..nama anda unik..saya suka!

    :)

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!