Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Sabtu, 31 Julai 2010

Baucer dari ELKEN > alhamdulillah

Hehehe..bukan entri nak menunjuk-nunjuk yer...

Tahun lepas mak ngoh dapat baucer ELKEN bernilai RM 60 (kalau tak silap) dan mak ngoh claim PERFUME ELYSYLE WOMEN dan kena tambah duit dalam RM 50. Perfume tu memang harum dan kekal lama.

gambar google jer


Tahun ni mak ngoh dapat lagi baucer ELKEN tapi nilainya up RM 80. Disebabkan mak ngoh terlalu sibuk pertengahan tahun lalu jadi mak ngoh pun biarkan jer sampailah baucer tu hilang. Kemudian, awal bulan 7...Elken Kuala Lumpur telefon mak ngoh dah tanya dah tebus ke belum baucer tu.

Apa lagi...mak ngoh jawab la belum (kebetulan time tu perfume dah nak habis). Mereka pun sms mak ngoh bauncer tersebut dan mak ngoh diminta tunjukkan sms tu di mana-mana kedai Elken.

Jadi mak ngoh pun pergilah ke Elken Sandakan dan claim baucer tersebut dengan niat nak ambil Perfume Elysyle Women lagi. Tapi pekerjanya cakap, perfume tu telah dibatalkan dari senarai baucer. Alahai...rugi.

Jadi fikir punya fikir dan banding punya banding dengan beberapa barangan ELken yang lain, mak ngoh ambillah EPA DHA ELKEN di bawah nih -:

gambar google jer



Tapi sampai ke hari nih, kotak EPA ni belum lagi dibuka...hua hua..hua..bila eh nak makan nih.
Tunggu Ramadhan lah :)


Beberapa hari lepas, mak ngoh window shopping. Ada promoter duk iklankan mak ngoh Perfume Alaisyah. Harum la jugak. Idaman. Jadi mak ngoh belilah perfume nih. Pandai promoter dia cakap -:
"boleh buat sembahyang ni"
"bau harum"
"kekal lama"
"kalau sembur di baju, lepas cuci baju, lekat lagi baunya"
Jadi, mak ngoh pun terpengaruh lah :) dan lemah dek pujukan dan rayuan promoter tersebut. ERK! memang betul harum :)

2 ulasan:

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!