Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Sabtu, 14 Ogos 2010

Fungsi Read More, anda suka ke tidak?

Blog makngoh ni tiada fungsi Read More ye. Sepanjang mana pun entri makngoh, makngoh tak letak Read More. Ekekeke...

Anda suka ke tidak?

Makngoh tak suka sangat Read More sebab bagi makngoh Read More itu menyusahkan. Bayangkan, tengah asyik membaca tetapi kalau nak baca lagi, kena klik untuk paparan seterusnya. Kena pula line internet macam broadband makngoh ni yang sangat moody dan sensitif, bukankah itu menyusahkan pembaca. Hilang mood nak baca.
TETAPI, ada juga masa makngoh klik ReadMore di blog kawan-kawan, kalau entrinya sangat menarik mahu tak mahu kena klik lah sebab nak sambung baca. Ekekeke...
Makngoh tak pasti, jika suatu masa nanti tiba-tiba makngoh teringin nak buat fungsi readmore tu...tetapi setakat ini makngoh bahagia entri makngoh tanpa READMORE.
Anda macamana yer?
p/s : Kalau anda nak buat fungsi READMORE di blog tu,boleh rujuk tutorial di sini. maribinablog.blogspot.com

5 ulasan:

  1. sependapat, lebih menyusahkan

    BalasPadam
  2. geng sokmo kito 2 ni eelobor...ekekke

    BalasPadam
  3. rasanya antara sebab blogger buat READMORE....adalah supaya nampak lebih kemas format entry blog

    BalasPadam
  4. betul tu hazman...butang readmore tu menjadikan blog lebih kemas

    BalasPadam
  5. kdg2 read more tu bt susah nk bce entri lain.itu sy raselah.lg satu kalo tenet lambat msti lmbt loading.itu pun sy rse lah.hehe~

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!