Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Sabtu, 7 Ogos 2010

Siapa mahir, tolong jawab soalan ni


semalam mak ngoh ada buat entri pasal gambar di atas tu. Nak ulang balik, macam membazir ink blog ni jer wink wink, so bacalah di sini .


Tapi sebetulnya, mak ngoh tak faham la dengan kempen-kempen nuffnang ni. Memang dah rujuk blog lain. Tapi...

Adakah bermakna, kalau dapat iklan utk kempen terumpuk ini?

! iklan sepatutnya sentiasa ada dalam blog?

!! atau iklan cuma ada sehingga cukup unik visitors yang ditetapkan dalam masa sehari iklan kemudian iklan akan stop dan ulang balik esok harinya?

!!! atau apa-apa lah. Tak faham.

Sebab blog mak ngoh ni tak ada pun iklan munchy's music tu...

erk! payah jugak kan bila orang tua main blog. ekeke keekkek. wink. wink.

tiba-tiba jadi SANGAT berminat dengan iklan nuff ni.. :)

5 ulasan:

  1. lorh..merendah diri lak..hoho..ntahla..
    kdg2 tu plik..iklan x kluar pon..

    BalasPadam
  2. cuba mak ngoh tanya je si nuff tu hehe.
    tapi kalau dapat buffered ni, rezeki murah la. :)

    BalasPadam
  3. anip : tak der merendah diri pun..memang dah tua nih :)


    hudhud : yer...terfikir gak nak tanya tapi seingat mak ngoh ada gak blogger yg alami masalah iklan tak kuar ni:) jadi wait n c je
    ekeek eke

    BalasPadam
  4. x pernah nak pkir pasal iklan tuh, ada gak daftar & letak iklan nuff tp x de la pkir sgt sbb kita pn tak paham sama cam makngoh gak

    BalasPadam
  5. yes eelobor..geng 2 kita..sama2 tak fhm...ekeke

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!