Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Ahad, 8 Ogos 2010

Niat di hati nak cuci blog hari ni, tapi tak menjadi...

Sibuk memanjanglah makngoh seminggu dua ni. Tengok tu...entri pun ciput je semenjak dua menjak ni. Tak sempat nak buat entri.

Beberapa hari lepas, makngoh buat satu entri dengan bangganya nak mencuci blog hujung minggu ni...sebab jeles Ben Ashaari pun cuci blog. Ekekeke...Baca entri tu di sini.

TETAPI kesibukan melanda. Semalam, makngoh kena ke sekolah sebab ada program ANTIDADAH untuk pelajar-pelajar. Hari ni makngoh duduk rumah tapi kena buat kerja sekolah jugak. Jadi tak sempatlah nak mencuci blog.

TETAPI KEDUA 3 hari lepas kalau tak silap, makngoh sempat edit beberapa url blog followers makngoh. Jadi, itulah hasil cuci blog yang sempat dibuat.

KALAU ada masa lagi, ingat nak buat beberapa list yang lain. Sebab macam sikit jer list blog dalam ni.

Opss...tadi dalam sibuk-sibuk, ada 2 orang peraih undi..erk bukan....adik-adik tukang banci datang umah mak ngoh. Dorang datang nak banci. Nak tahu apa soalan mereka > asal mana, mengajar di mana, mengajar apa, berapa sewa rumah, berapa lama dah menyewa rumah ni, ada handset ker, ada WIFI ke, ada internet ker, ada astro ker, ada aircond ker, ada penapis air ker, ada laptop ker, ada blender ker...dan yang lainnya makngoh lupa dah...ekekeke.

TETAPI KETIGA...ala bukan lama pun dorang datang. Kejab jer... Kemudian dorang pergi ke rumah sebelah, TETAPI KE EMPAT orang dalam rumah tu tak keluar pun. Last-last dorang pun bergerak ke rumah lain.

ALAHAI adik-adik pembanci, kalau pasal rumah sebelah tu, tanya makngoh jer...makngoh tahu ....agagaga...makngoh dah start jaga tepi kain orang.
No no no

2 ulasan:

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!