Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Isnin, 2 Ogos 2010

Video pelajar perang mulut dengan guru > biadab

makngoh dari dapat fesbuk...seorang kawan guru yang share :)

dari shahirul.com yang mahu media prima siarkan video ini

7 ulasan:

  1. dah tgk video ni..
    Memang tersangatlah kuang ajar..
    patut dibuang kesekolah dan block budak ni supaya tak boleh masuk mane2 skolah except skolah HG.. Merasa..

    BalasPadam
  2. Budak sekolah ni bangsa apa? Tak faham apa dia cakap. But from his attitude, memang sangat kurang ajar.

    - Nisa

    BalasPadam
  3. ya Allah
    dipukulnya cikgu tu
    jahad giler
    tak hormat org tua!

    BalasPadam
  4. senget betul budak ni.die pkul cikgu tu betul2 ke?aigoo cikgu tu bersabar betul.cool je suara dia.huhu~

    BalasPadam
  5. Actually, both of them are fault. Teacher were not supposed to shout too although he is impaired students.

    BalasPadam
  6. Seharusnya cikgu menggunakan pendekatan berlembut

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!