Sudut Test Mouse Kiri

Tinggalkan pesanan anda di sini

Jumaat, 6 Ogos 2010

membebel pasal aurat versi kelate




adeh...dop pehe weh
jenis manusia sekejab bertudung
sekejab free hair...
bertudung pun napok leher..
napok sanggul, pisoh wat tinggi

...napok dado , pisoh nok tunjuk ratai


napok lurah pungung


napok lurah V



...jgn kato remaja,
hok tua-tua pun tak insaf lagi !!!

......insaflah wahai manusia weh




bo bo lah duk wak sedak ati


duk pk nok insaf pah pah ni


kaba-kaba dop dam insaf


baru nyesal




ingat aurat rambut dan aurat tubuh badan ni


mainan mudoh ko?




kalu anok daro > bapa pun tanggung dosa


kalu bini ore > toklaki pun tanggung dosa


11 ulasan:

  1. doh nok wat guane mok ngoh weh.. mok pok wat rilek je anok2 dok tutup aurat.. kite pulok duk gege g maroh anok ore.. paceroh la kite ni op..

    BalasPadam
  2. hok sedihnya, mok dia pun kenbe jah turun sidai baju, akat baju, sapu sapoh n beli ike depe umah

    BalasPadam
  3. tula, as perempuan if sayang kan parent dan suami kita, mesti kita taknak seret mereka ke neraka.
    kalau kita tak tutup aurat dengan sempurna tu umpama kita mengajak mereka ke neraka.nauzubillah~

    BalasPadam
  4. Assalamualaikum,

    ha,payoh nie makngoh kalu mok pok pun supo tullo..xleh jadi jugok..anok 'telanje' pun wah dok jah..

    payoh la bila matlamat menghalalkan cara.. huhu..

    BalasPadam
  5. Salam MakNgoh. Salam kenal.

    masuk thru blog EELOBOR (dia pun memang rajin lawat blog saya).

    wpun saya bukan orang Pantai Timur, tapi saya ada ramai kawan dari sana. Dan saya suka melawat Kelate yang unik dan istimewa.

    BalasPadam
  6. mmg puitis sekali sajak makngoh tuh. kalu buleh deklamasi di mano2 pentas keh bagus

    woww...kak azie baru kenal kor makngoh? oram sohor tuh. dia suka buat pengat pisang. hehehehe, tunggu mokngoh pos ke sini tok sapa2 lg

    BalasPadam
  7. Assalamualaikum,
    Tulung pese getek ko anok-anok skoloh kito hok ado belog, ado Fesbuk mak ngoh weh. Bo la dok menyohong ceghito dan gambar peribadi ddale tu, tok kigho la hok tutup ko buko aurat.

    BalasPadam
  8. kena tahu niat pakai tudung.... bukan sekadar ambil mudah.. kena secara keseluruhan pas tu akhlak sekali kena jaga kan

    BalasPadam
  9. salam gak azie...selamat bkenalan dalam alam maa ni.

    eelobor >
    yak bok tam satu :ore sohor kut mano gak es.

    yak bok tam dua : puisi ko? makngoh buke wat puisi tu...adoi.

    yak bok tam tiga : pengat pise mano pulok? sira pise ado lah hok mak ngoh wat :) ekeke eke

    BalasPadam
  10. greenlava : waalaikummussalam... setakat nih mak ngoh pese ko students mak ngoh hok mano nok dengar nasihat. tapi penulis blog n pemilik facebook hok mak ngoh tak kenal, ginilah cara mak ngoh pesan. wat entri gini.

    meme sedih la kelih fb dan blog hok tayang gambar-gambar tak sepatutnya. hok parok lagi gambar duk mesra-mesra dengan kekasih masing-masing.peluk sana peluk sini.

    BalasPadam

sila komen jika sudi :)

~Komen Terbaru~

Get This Recent Comment Widget!